Velkommen til mit unikke tattoo studio beliggende i smukke Grejsdal, Vejle. Jeg overtog lokalet den 1. november 2018 og brugte 6 måneder på at indrette det til et unikt studie i forhold til andre tattoo studios. Min målsætning var at få den smukke natur udenfor døren med ind i studiet, og dette har jeg opnået ved at pryde væggene med mos og korkbark, hænge trækroner under det 6 meter høje loft og fylde studiet med masser af liv i form af planter og kunst. Studiet er gennemsyret af kreativitet, som er omdrejningspunktet, og jeg har skabt en atmosfære, hvor mine kunder kan føle sig inspirerede og trygge. 

Velkommen til mit unikke tattoo studio beliggende i smukke Grejsdal, Vejle. Jeg overtog lokalet den 1. november 2018 og brugte 6 måneder på at indrette det til et unikt studie i forhold til andre tattoo studios. Min målsætning var at få den smukke natur udenfor døren med ind i studiet, og dette har jeg opnået ved at pryde væggene med mos og korkbark, hænge trækroner under det 6 meter høje loft og fylde studiet med masser af liv i form af planter og kunst.

studio

Studiet er gennemsyret af kreativitet, som er omdrejningspunktet, og jeg har skabt en atmosfære, hvor mine kunder kan føle sig inspirerede og trygge når de får lavet deres tatovering.

studio
studio
studio

"Som professionel tatovør er jeg dedikeret til at levere en unik og personlig tatoveringsoplevelse til hver enkelt kunde og lægger stor vægt på hygiejne og unik service der kommer dig som kunde til gode."

studio

studio

studio

Mit studio er på 100m2 og tilbyder masser af plads til både tatovering og maleri. Studiet er privat, og jeg er den eneste, der arbejder her, så der er ingen forstyrrelser, og du kan slappe af og nyde den bedst mulige service i forhold til at blive tatoveret. Studiet er selvfølgelig registreret og kontrolleret af sikkerhedsstyrelsen ifølge lovgivningen.

studio

Som professionel tatovør er jeg dedikeret til at levere en unik og personlig tatoveringsoplevelse til hver enkelt kunde og lægger stor vægt på hygiejne og unik service der kommer dig som kunde til gode. Det er vigtigt for mig at du som kunde bliver imødekommet på den helt rigtige måde og jeg lytter til dig som kunde for at kunne opfylde dit ønske om tatovering bedst muligt.

Så hvis du søger efter en tatoveringsoplevelse, som er langt fra det sædvanlige, så er mit tattoostudio stedet for dig.

studio

studio
studio
studio